Over ons

 

 

Wij zijn Henry en Hennie van Ulst, we zijn helemaal weg van labradors.
Ik ben liefhebber fokker en dat betekent dat we zo nu en dan een nestje fokken met gezonde labradors die beschikken over een goed karakter. In de afgelopen 30 jaar met honden hebben we veel ervaring opgedaan. Als er pups zijn trekken we veel tijd uit om ze goed te socialiseren, we laten ze met veel verschillende dingen in aanraking komen, huiselijke geluiden, andere dieren, kinderen enz. om de pups zo een goede start mee te geven wanneer ze naar de nieuwe eigenaren gaan. Ook aan de zindelijkheidstraining wordt al in het nest aandacht besteed.

We zien graag een mooie Labrador maar een goed karakter is voor ons het meest belangrijk.
Wanneer alles wat hier boven beschreven staat klopt, kun je pas spreken van een "goede" Labrador Retriever waar mensen jaren plezier mee en aan kunnen beleven.
Daar doen we het voor !
Uit de fijne reacties die we van nieuwe eigenaren mochten en mogen ontvangen blijkt dat we daar in geslaagd zijn en we zijn dan ook voornemens om op deze voet verder te gaan met onze grote hobby.
Zo weet ook de Stichting Hulphond onze manier van werken te waarderen, vrijwel uit elk nest gaan er pups naar de stichting om opgeleid te worden tot geleidehond.
Kijkend naar wat deze honden betekenen voor mensen met een beperking geeft dat een enorme voldoening.

Veel plezier tijdens uw bezoek aan onze website,

vriendelijke groet, familie van Ulst